Hvem er vi?


En flok glade mennesker, der gerne vil give børn i alle aldre, nogle gode oplevelser

Pressemelding

Trolllhuset har blitt nedrent av ei mus.

Gouda har flyttet inn!

Gouda er Trolllhusets nye figur og med sin store kjærlighet for ost og umettelige nysgjerrighet, åpnes det nå opp for nye forestillinger i Trolllhuset

Pressemelding

 Trolllhuset dukketeater.

Steinkjer får dukketeater!

Hva skjer når 6 forskjellige unger bor sammen med Bestemor under samme tak? Når én interesserer seg for rock, og én interesserer seg for latinamerikanske danser. Når én kommer fra innlandet og to kommer fra utlandet. Når Bestemor er en hyggelig gammel dame med ei stor eventyrbok. Hva gjør en sjiraff i huset, og er det en sjiraff? Får prinsessen viljen sin, og hva er det med kongens gummistøvler, og mye mer. Det skal vi snart avsløre.

Trolllhuset har mange forskjellige eventyr på repertoaret, men eventyret om Hilmar og Kongen er spesialskrevet til Hilmarfestivalen. Du er velkommen til å møte Bestemor og Trolllungene, og sammen med dem får du se spennende og artige eventyr.

Det er med stor glede og spenning Trolllhuset dukketeater nå er klart til premiere under Hilmarfestivalen. Dukketeater for de fra 2-100 år. Et tradisjonelt, klassisk dukketeater, men samtidig utradisjonelt. Det blir 4 familieforestillinger under Hilmarfestivalen. Forestillingene er gratis. Velkommen til Trolllhuset – byens beste dukketeater.

Etter et år med bygging og dukkeframstilling er de 6 trolllungene klare, sammen med konger, prinsesser, prinser, hester og flotte kulisser. Norge har fått et nytt dukketeater, nærmere bestemt i Steinkjer. Nidaros bispedømme sitt Såkornfond avsatte i fjor 100 000 kr til utvikling og framstilling av et nytt og annerledes dukketeater for barn og voksne. Så ser du en hvit henger med logo Trolllhuset byens beste dukketeater på siden, ja så er vi på veg med nye eventyr og forestillinger.

Hilsen Melus, Melis, Eijk, Mikkoline, Orion, Rosina  og Bestemor.


info@trolllhuset.no